Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті знову затримали горе- мандрівників

5 жовтня 2015 р., 18:42

Цього разу на "Лужанці".

Сьогодні прикордонний наряд відділу «Лужанка» Мукачівського загону виявив вісьмох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути лінію державного кордону із Угорщиною. Прикордонники затримали невідомих осіб за двісті метрів від лінії кордону. З їх слів, четверо із них – громадяни Пакистану, ще четверо – Афганістану. Порушників доставлено до відділу прикордонної служби «Лужанка» для складення адміністративних протоколів.

Ще двох порушників затримали прикордонники відділу «Косино» цього ж загону. Нелегальні мігранти також намагалися вночі незаконно потрапити до Угорщини, однак це їм не вдалося. Затримані заявили, що є громадянами Сирії та Тунісу. Однак, жодних документів, які б засвідчували їхню особу, не мали. Мігрантів доставлено до відділу прикордонної служби. Їхню подальшу долю вирішуватиме суд.

Як уже повідомлялося, учора прикордонники Чопського та Львівського загонів затримали 17 нелегальних мігрантів, які незаконно намагалися потрапити до Словаччини та Польщі.

Державна прикордонна служба


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp