Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві дітки долучились до благородної справи (Фото)

6 жовтня 2015 р., 08:35

Навіть дітки розуміють, що нашим захисникам потрібна допомога

Минулими вихідними у Мукачеві пройшов перший осінній благодійний майстер-клас для дітей. До участі в заході долучилися і поранені військові з Мукачівського військового шпиталю.

Подібні майстер-класи, організовані за ініціативою мам-активісток, у Мукачеві проходять вже не вперше. Цього разу до активістів "Народної ради Мукачівщини" долучилися і волонтери "Руху із плетіння маскувальних сіток".

Під час майстер-класу малеча спільно з військовими та волонтерами виготовляли декоративні віночки та квіти, а також вчилися плести маскувальну сітку для наших військових на передовій.

{g}

"Такі зустрічі - неймовірно зворушливі, необхідні і діткам, і воїнам, і нам, волонтерам. Море емоцій, дитячі усмішки та посмішки наших захисників. Ці мастер класи просто необхідні, як для діток, так і для самих воїнів. А ще - це допомога сім'ям загиблих чи пораненим військовим. Нехай і невеличка, але це свого роду пам'ять про героїв, котра дає рідним і нашим бійцям розуміння того, що вони не самі", - кажуть волонтери.

Як повідомили мами, організатори майстер-класу, цього разу зібрані кошти передадуть сім'ї загиблого у зоні АТО мукачівського героя Роберта Кіса.

Голос Карпат


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp