Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатті шахраї прикриваються Москалем

6 жовтня 2015 р., 13:16

А закарпатці "купуються"

Протягом останніх кількох днів у фермерські господарства різних районів Закарпаття дзвонить чоловік, котрий, представляючись помічником голови ОДА Геннадія Москаля, просить «профінансувати відпочинок на Закарпатті 60-ти дітей зі сходу України». При цьому фермерам скидується рахунок якогось благодійного фонду і вказується бажана сума для переказу – 6900 грн. (із розрахунку по 2300 грн. на одну з трьох дітей, начебто розподілених на кожного фермера). Це не перша спроба шахраїв видурити гроші від імені керівника області, - йдеться у повідомленні прес-центру ОДА.

-- Я б навіть не реагував на ці факти, якби не знав із міліцейських зведень, що такі злочини регулярно проходять, -- заявляє Геннадій Москаль. -- Шахраї дзвонять довірливим громадянам, кажуть, що їхні родичі потрапили в міліцію й видурюють гроші «за вирішення питання». Тому прошу людей не вестися на подібні дурниці. Ніяких доручень про перерахунок грошей я нікому ніколи не давав і давати не буду. Якщо хтось хоче видурити від мого (чи будь-кого з працівників ОДА) гроші, одразу звертайтеся в міліцію.
Телефонного шахрая, який направляв фермерам рахунок «благодійного фонду», розшукують правоохоронці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp