Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Більше 100 тисяч платників податків відвідали Ужгородську податкову

6 жовтня 2015 р., 15:30

Найбільш популярна послуга - видача ідентифікаційного коду

Центр обслуговування Ужгородської ОДПІ відвідали майже 104 тисячі платників. Стільки громадян та суб’єктів господарювання звернулися до ЦОП контролюючого органу протягом 9 місяців 2015 року. Протягом цього часу фахівцями інспекції надано 5779 адміністративних послуг. Найбільш популярною традиційно залишається послуга з видачі ідентифікаційного коду. З початку року вже видано 2733 картки платників податків.

Разом із цим, працівниками ЦОП видано 934 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, 628 книг обліку розрахункових операцій, 251 витяг з реєстру платників єдиного податку, 250 довідок про відсутність заборгованості та 240 довідок про доходи.

Для зручності платників в Центрі обслуговування надаються також консультаційні та інформаійні послуги стсовно застосування податкового законодавства, адміністрування єдиного соціального внеску, порядку заповнення декларацій та оформлення податкової знижки.

З повним переліком адміністративних послуг, які надаються ДФС України та її територіальними органами, а також інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Закарпатській області в розділі «Адміністративні послуги», а також на інформаційних стендах у приміщенні Ужгородської ОДПІ ГУ ДФС у Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Загорська, 10 А.

За матеріалами Ужгородської ОДПІ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp