Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець вкрав дорогий телефон і продав його за 50 гривень

6 жовтня 2015 р., 15:39

Неповнолітня дівчина не розгубилась і відразу звернулась до міліції

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернулась 16-річна мешканка села Довге. Дівчина розповіла, що вона ввечері відпочивала в одному з місцевих барів. Через деякий час вона вийшла до туалету, а свій мобільний телефон марки «LENOVO» залишила на столику. Телефон украли.

Оперативник карного розшуку Юрій Саварин перевірив багатьох, хто в той вечір заходив до приміщення бару. Врешті-решт підозра впала на 20-річного мешканця Нового Села із Берегівського району. Молодий чоловік проживав у селі Довге у своєї співмешканки, - повідомляє Іршавський РВ УМВС.

Оперативник навідався до його співмешканки додому. 20-річному молодику нічого не залишалось, як зізнатись у скоєному. Викрадений телефон вартістю 3500 гривень він устиг продати іншому мешканцю с.Довге… за 50 гривень.

Як повідомив в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Юрій Огняник, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Молодому злодію загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Водночас правоохоронці вкотре застерігають громадян, аби ті не залишали свої речі без нагляду під час відпочинку.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp