Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Раду Поклітару їде на Закарпаття

6 жовтня 2015 р., 18:54

Зі своїм неперевершеним балетом

У середу, 7 жовтня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Раду Поклітару, відомого хоеографа, творця театру «Київ модерн-балет», який привозить цього тижня до Ужгорода два балети - «Болеро» та «Дощ» у постановці «Київ Модерн-Балета».

Раду Поклітару привозив на Закарпаття свій колектив двічі: рік тому для знайомства із закарпатською публікою він вибрав «Кармен ТВ» - дуже незвичайне прочитання класичного твору. Наступний візит КМБ був з «Лускунчиком» у лютому цього року.

"Болеро" Моріса Равеля. Ця легендарна балетна партитура ХХ го століття абсолютно непередбачувана, смілива трактування, пронизана суперечливим духом нашого часу. Спектакль Раду - це розповідь про безперервну, сізіфову боротьбі індивідуумів за право на власне «Я», за свою «несхожість», за свободу від многоголового, багаторукого спрута на ім'я «натовп».

«Дощ». Філософський розповідь про долі людей, крім своєї волі об'єднаних в одному часі й просторі. Етнічна музика і контрастна їй музика Й.С.Баха, немов голоси розмовляють різними мовами людей, служать чудовою рамою для хореографії.

***

Прес-конференція відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою:

м.Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 14.00



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp