Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новоспечений приятель залишив ужгородця без ноутбука та телефона

25 квітня 2014 р., 09:02

Ужгородець позбувся мобільного телефону та ноутбуку через довіру до ледь знайомого чоловіка, якого залишив у себе вдома відпочити після «затяжної вечірки».

Нещодавно, із заявою до міліціонерів Ужгородського міськвідділу звернувся 24-річний мешканець міста про те, що з його помешкання зникли мобільний телефон «Samsung» та ноутбук «НР». Оперативникам карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції негаючи часу швидко виявити зловмисника. Ним виявився 20-річний Василь житель міста Мукачева. 

З’ясувалося, що потерпілий запросив у гості свого приятеля Івана. Він прийшов не сам – привів з собою Василя. Не довго думаючи, хлопці вирішили випити. Через деякий час Іван пішов додому, а Василь залишився. Чаркування тривало аж до самого ранку. Тож довірливий потерпілий запропонував ледь знайомому мукачівцю залишитися та відпочити. Прокинувшись, заявник намагався розбудити «колегу по чарці», але той міцно спав. 

Тож потерпілий залишив свого нового приятеля відпочивати, а сам пішов на роботу. Повернувшись додому, він виявив не лише відсутність мукачівця, а й своїх особистих речей. Наразі відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp