Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Транспортне питання в Ужгороді опинилося за бортом

7 жовтня 2015 р., 12:20

Рішення не прийняли Перевізики кажуть, що змушені працювати нелегально

Сьогодні, 7 жовтня, на засіданні виконавчого комітету знову не прийняли рішення про проведення конкурсу на транспорті пасажирські перевезення у місті. Мер Ужгорода Віктор Погорелов кілька разів ставив питання на голосування, але безрезультатно: голосів не вистачило.

Відтак, підприємців поставили в умови, за яких вони змушені фактично нелегально перевозити людей, оскільки мерія не може укласти з ними договори.

Рішення – технічне. Однак, частина членів виконкому без усяких пояснень п'яте засідання поспіль не може проголосувати. Віктор Погорєлов заявив, що члени виконкому, які відмовились приймати «транспортне» питання, ставлять під загрозу перевезення у місті, оскільки підприємці змушені їздити без укладених довговорів через те, що мерія не може провести конкурс.

Мер попросив членів виконкому пояснити свої дії, але ніхто з них так нічого й не сказав. Пізніше, коли ситуація дійшла до звинувачень у просуванні нітересів третіх осіб, члени виконкому сказали, що «зараз, у цьому залі нічого говорити не будуть і пояснять своб позицію на окремій прес-конференції».

Активіст і правозахисник Віталій Грегор нагадав членам виконкому про відповідальність та звернувся до мера Ужгорода Віктора Погорєлова з проханням притягнути до відповідальності тих членів виконкому, які свідомо затягують прийняття рішення і не виконують свого обов'язку перед громадою. Крім того, В. Грегор пообіцяв звернутися і до прокуратури: «Це технічне питання, ви вже його порушили. Якщо ви не приймаєте це відповідальне рішення, ми звернемося і в прокуратру, оскільки ваші дії мають ознаки корупційності. Це – надання переваг третім сторонам», – сказав Гергор.

Відтак, виконом уп'яте провалив рішення про конкурс для перевізників. Не голосували і не пояснювали своїх дій шестеро осіб – Белеканич, Броді, Іванов, Добош, Молнар, Посипанко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp