Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Савченко на засіданні суду вдягла на голову мішок

7 жовтня 2015 р., 18:15

У Росії триває допит свідків у справі українки.

У Росії триває допит свідків у справі українки.Українка Надія Савченко на засіданні суду в Донецьку Ростовської області (РФ) вдягла на голову мішок під час відео допиту підполковника ФСБ Олексія Почечуєва. Про це повідомив адвокат Марк Фейгін на своїй сторінці у Twitter.

Савченко стверджує, що підполковник брав участь в її викраденні, і щоб перевірити, чи впізнає він її із закритою головою, українка вдягла на голову пакет.

Сьогодні продовжився допит як свідка Почечуєва. Вчора він відповідав з будівлі суду у Воронежі. Почечуєв 6 жовтня з'явився перед камерами в перуці і темних окулярах, адвокати викрили свідка в наданні неправдивих свідчень.

"Надія Савченко продемонструвала свідкові Почечуєву руку і запитала, скільки пальців вона показує. Почечуєв сказав, що не бачить. Якщо на відеозв'язку не видно пальців і рис обличчя, незрозуміло, як свідки пізнавали Савченко", - повідомив інший адвокат Савченко Микола Полозов.

У підсумку захист заявив, що Почечуєв не справжній, і зажадав встановити особу того, кого допитують, суд запропонував повірити, що підполковник справжній.

Зараз суд перейшов до допиту чергового свідка, таксиста, який привіз на перехрестя біля Металіста загиблих журналістів ВГТРК.

Нагадаємо, раніше адвокат Марк Фейгін заявив, що Росія і Україна активно обговорюють питання про передачу Савченко для відбування покарання на українську територію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp