Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сербайло зустрівся із представником Агентства США з міжнародного розвитку (ФОТО)

25 квітня 2014 р., 11:24

У п’ятницю, 25 квітня, в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Андрій Сербайло зустрівся із заступником директора відділу економічного зростання Агентства США з міжнародного розвитку Майклом Торреано.

Майкл Торреано приїхав на Закарпаття у якості незалежного спостерігача за станом підготовки до проведення виборів Президента України. Його цікавило, чи готова Закарпатська область забезпечити всі умови для демократичного волевиявлення громадян. 

Як розповів Андрій Сербайло, 10 квітня було підписано розпорядження голови Закарпатської обласної адміністрації щодо організації та проведення президентських виборів, в обласній та районних адміністраціях створені відповідні робочі групи. У Закарпатській області 6 виборчих округів, 804 виборчих дільниць. Серед основних завдань сьогодні – складання максимально повних списків виборців, унеможливлення адміністративного тиску на виборців, контроль за тим, щоб передвиборна агітація кандидатів відбувалася відповідно до вимог чинного законодавства. 

- До сьогоднішнього дня не надходило скарг від закарпатців, що стосувалися б порушень у процесі підготовки до виборів. Хочу запевнити, що обласна влада працює над тим, щоб забезпечити чесні, прозорі та демократичні вибори Президента України, - наголосив Андрій Сербайло. Учасники зустрічі висловили сподівання, що і передвиборчий процес, і безпосередньо самі вибори, які відбудуться вже за місяць, відповідатимуть усім вимогам законодавства та міжнародних стандартів. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp