Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затримано батька та сина, які підозрюються у вбивстві юнака у Мукачеві

9 жовтня 2015 р., 13:20

Юнак помер від вогнеплального поранення

За фактом смерті 18-юнака у Мукачеві від вогнепального поранення СВ Мукачівського МВ УМВС України в Закарпасткій області розпочато кримінальне провадження, за ч. 1 ст 115 КК України (умисне вбивство) .

Як повідомив прокурор міста Мукачева Віктор Данканич, цієї ночі, до правоохоронців надійшло повідомлення від лікаря Мукачівської ЦРЛ про про те, що у лікарні від вогнепального поранення помер 18- річний юнак.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що загиблий повертався з другом додому, коли до них підійшов знайомий та спровокував сварку.Через деякий час, юнаків наздогнали на позашляховику батько з сином та в ході з’ясування відносин син вистрелив в юнака. Від отриманих трав хлопець помер на операційному столі в місцевій лікарні.Підозрювані батько з сином затримані. Наразі вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури міста Мукачева.

Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp