Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська "Солідарність" "відхрестилася" від свого кандидата, який підозрюється у вбивстві мукачівського рома

9 жовтня 2015 р., 13:54

"Солідарність" на екстрених зборах вирішила відкликати кандидата з виборчого списку

Сьогодні вночі у Мукачеві сталася жахлива трагедія – було вбито молодого 18-річного юнака ромської національності. За інформацією, яку наразі уточнюють правоохоронні органи, підозрюваний у вбивстві є кандидатом в депутати до Мукачівської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність».

Закарпатська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» закликає правоохоронні органи провести неупереджене та об’єктивне розслідування цього злочину та сподівається на відповідне покарання всіх причетних до трагедії.

До з’ясування усіх обставин трагедії міська організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» невідкладно провела збори організації і одноголосно ухвалила рішення про відкликання кандидата з виборчого списку. До ТВК м.Мукачево подане клопотання про зняття кандидата з реєстрації.

Кандидатуру в депутати Мукачівської міської ради Олага Калмана Калмановича запропонувала ромська громада міста. Оскільки наша позиція – захист інтересів представників нацменшин, в тому числі і ромської, – Мукачівський штаб вніс його кандидатуру. Ми заявляємо, що і надалі відстоюватимемо інтереси усіх національних громад міста, у тому числі і ромської. При цьому ми будемо ще прискіпливіше перевіряти кандидатів, аби на майбутнє уникнути подібних ситуацій.

Висловлюємо свої співчуття родині загиблого і сподіваємося на об’єктивне розслідування та покарання винних.

Закарпатська територіальна організація партії

"БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" – СОЛІДАРНІСТЬ"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp