Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопські прикордонники готуються до свята

10 жовтня 2015 р., 16:08

Відзначення Дня захисника України відбудеться 13 жовтня

13 жовтня 2015 року в Чопському прикордонному загоні (м. Чоп, вул. Головна, 55а) відбудуться масові та культурні заходи з відзначення Дня захисника України.

Проце повідомили у прес-служба Чопського прикордонного загону.

Свято встановлено указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Захід розпочнеться з урочистої частини о 10:30 13 жовтня 2015 року. Після цього в управлінні чопського прикордонного загону відбудеться день відкритих дверей. До участі запрошені діти чопських шкіл їх батьки та вчителі. Усім присутнім продемонструють озброєння та технічні засоби охорони державного кордону. Відбудеться також виставка дитячих малюнків на військову тематику, змагання серед дитячих команд, показові виступи службових собак.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp