Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопівчани вийшли прибирати (ФОТО)

11 жовтня 2015 р., 18:02

А потім боґрачем ласували

А після важкої праці кожен міг поласував дуже смачним бограчем.
У суботу, 10 жовтня, в міському парку силами працівників Чопської міської ради, міськвиконкому та громади міста був проведений традиційний суботник.

 

Учасники осінньої толоки прибрали сухе листя та гілки, вичистили територію від чагарників і порослі. Із допомогою школярів був наведений порядок на дитячому майданчику.

Також цього дня в парку встановили нові лавиці та пофарбували старі, змайстрували спеціальні квітники для хризантем і жоржин.

А після важкої праці кожен міг поласував смачним бограчем.

 

Крім того, у місті побільшало саджанців сакур, зокрема, на вулиці Петефі, Молодіжній. Загалом цими днями було висаджено ще 100 молодих дерев.

Як зауважила міський голова Галина Цар, у місті проходить тиждень санітарної очистки та благоустрою міста, тож сьогоднішній суботник — це лише один із заходів, які влада разом із громадою, військовослужбовцями та залізничниками вживає для того, аби зробити Чоп привабливішим як для містян, так і для приїжджих. До того ж міський голова закликала усіх мешканців підтримати таку ініціативу й провести прибирання на своїх прибудинкових територіях, інформує сайт Чопської міської ради.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp