Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородці в небо повітряного змія запускали (ФОТО)

11 жовтня 2015 р., 19:30

акція відбулася у неділю, 11 жовтня

До святкування Всесвітнього дня повітряних зміїв долучився сьогодні, 11 жовтня, обласний центр Закарпаття.Відзначення вийшло масштабним, майже сотня ужгородських родин, незважаючи на вологу та холодну погоду, прийшли на Театральну площу, щоб запустити свого саморобного повітряного «кайта». Організатори налічили 76 зміїв, з яких вибрали трьох найоригінальніших, за які вручили подарунки.На сцені головної площі Ужгорода вихованці міських центрів дозвілля показали концерт, для глядачів провели вікторину на знання українських культури та історії.

 

Потому представник Книги рекордів України зафіксував рекорд, організатори заходу відпустили жовто-блакитного змія з повітряних кульок, до якого причепили кілька повітряних зміїв, і… він впав в Уж.Вага «кайтів» не дозволяла піднятися головній родзинці свята, тому організатори просто повідрізали зайвий вантаж, який попадав у річку. Жовто-блакитний змій піднявся в небо на радість ужгородським малюкам.Централізованого запуску решти зміїв не було, тому більшість містян, які самостійно виготовляли їх, просто поспаковували все в пакети та вирушили додому.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp