Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві провели боулінг-турнір серед школярів (Фото)

12 жовтня 2015 р., 09:12

Турнір може стати традиційним

У ці вихідні в Мукачеві за сприянням та ініціативі ГО "Молодіжні Ініціативи Закарпаття", Ради спортивних товариств міста Мукачева, та відділу у справах сім’ї молоді і спорту Мукачівського міськвиконкому пройшов турнір з боулінгу серед школярів. Загалом участь взяли учні 17 шкіл. Відбір учасників здійснювався за принципом першості: керівництво шкіл обирало 3 учасників поміж учнів 9-11 класів, активістів шкільного життя, відмінників навчання.

Турнір проходив протягом 2-х днів. Команди грали по 5 партій. За загальною кількістю набраних гравцями очок було визначено переможців та призерів змагань.

1 сходинку п’єдесталу посіла команда Гімназії, 2 місце за ЗОШ №7, 3 місце – ЗОШ №2.
Нагороджували призерів громадський діяч та голова ГО "Молодіжні Ініціативи Закарпаття" Денис Соболь, та начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Володимир Уліганець. Лідери змагань отримали медалі та грамоти, квитки на сеанс до кінотеатру «Перемога» та продовжили своє святкування спільним походом до піцерії.

{g}

"Було дуже приємно, що сучасна молодь позитивно відгукнулася, почувши про цю подію, і радо залучилися до участі. Учасники отримали задоволення від участі у турнірі, з головою поринувши у азарт змагань. Окрема подяка адміністрації ТРК "Щодня", за допомогу в організації та проведенні турніру. Вже є домовленість про те, що турнір стане традиційним. Молодь необхідно залучати до заняття спортом, і це прекрасний спосіб: розважилися, спортом займались, та завели нові знайомства. Крім того на наступних вихідних подібний турнір пройде серед студентської молоді, а отже запрошуємо прийти підтримати спортсменів" – прокоментував подію Денис Соболь.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp