Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівництво Мукачівської районної виконавчої служби підозрюють у вчиненні злочину

12 жовтня 2015 р., 09:54

Справа уже в суді

Мукачівський суд оголосив підозру керівникам районної виконавчої служби. Спочатку службовці були свідками у справі, але після наполегливого втручання прокуратури їм оголошено підозру у зловживанні службовим положенням.

Про це повідомляє "Спеціальний контроль".

У порядку статті 366 частини першої підозру оголошено заступнику начальника Василю Феделишу, начальнику Мирославу Гарапко та старшому державному виконавцю районної виконавчої служби Олександру Гаринцю. Чиновники намагалися незаконно зняти з обліку машину, яка перебувала під арештом. Зловживаючи службовим положенням та підробивши підписи звичайно, що не "за так", продали автомобіль майже за мізер.

Нині потерпіла сторона вимагає відшкодування матеріальних збитків та притягнення винних до кримінальної відповідальності. Дивним виглядає той факт, що кримінальних справ порушено декілька, але головуюча на процесі суддя Мукачівського суду Олена Гутій, і на прохання потерпілої сторони, і на прохання державного обвинувача прокурора Прохорова не хоче об'єднати усе в єдине кримінальне провадження.

Вразила доповідь виконавця Олександра Гаринця, чиновник взагалі не зміг пояснити суду свої дії, не визнавав власноруч видану довідку на Мукачівське МРЕО про зняття арешту з автомобіля.

Виходить так, що в діях районних виконавців чимало сірих плям і покарання їм не уникнути. Наступне судове засідання головуюча Олена Гутій призначела на 27 жовтня 10.00.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp