Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійців 128 бригади привітали з Днем захисника України (Фото)

12 жовтня 2015 р., 15:37

Хороші емоції - це неабияка зброя

Луганська військово-цивільна адміністрація та Всеукраїнська організація "Просвіта" організували для бійців 128ОГПБр в селі Червоний Жовтень (Станично-Луганський район, Луганської області) чудовий концерт з нагоди наближення свята Дня захисника України.

Артисти порадували якнайрізноманітнішими патріотичними піснями. Перед військовослужбовцями бригади та місцевими жителями виступили заслужений артист України Сергій Шматок, рок-гурт «Друге сонце».
Особливо оригінально в степах України звучала у виконанні солістки рок-гурту «Друге Сонце» Марини Оголенко пісня Івана Богуна з фільму Єжи Гофмана про Хмельниччину "Вогнем і мечем" "Гей, соколи!".
Порадували своїми піснями також заслужені артистки України Світлана Мирвода та Леся Горова.
Молода письменниця Євгенія Сенік прочитала бійцям свої вірші.

Про йдеться у повідомленні прес-служби 128 гірсько-піхотної бригади.

Голова луганського обласного відділення Товариства захисту української мови «Просвіта» Володимир Семистяга виступив з патріотичною промовою, розповів як влітку минулого року очолював українське підпілля в Луганську, поборював сепаратизм і закликав відстоювати територіальну цілісність України.
Бійці 128ОГПБр також не пропустили можливості продемонструвати, що можуть не тільки добре воювати, але й не обділені талантами. Перед глядачами виступив солдат гірсько-піхотного батальйону Максим Оркіш.

{}

Військовослужбовці бригади та місцеві мешканці отримали величезне емоційне задоволення від концерту і були щиро вдячні авторам за їх виступ. Закінчився концерт танцями та колективним виконанням пісні «Червона рута».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp