Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кандидат на посаду мера Іршави "засвітився" на рейсовому автобусі (Фото)

12 жовтня 2015 р., 19:29

Від реклами не відмовиться

На рейcовому автобусі “Ужгород-Лисичиво» розміщена реклама юридичної компанії «Товстий і партнери». На рекламі – фотографія Віктора Товстого, який є не лише представником фірми, а й, на даний момент, кандидатом на посаду міського голови Іршави від партії «Відродження».

Автобус, що належить ПАТ «Мукачівське АТП-12106», курсує через місто Іршава, у якому, власне, балотується Віктор Товстий.

У рекламі, де зображені прізвище та фотографія кандидата, можуть вбачатися ознаки так званої прихованої агітації.

«Така реклама у мене вже більше ніж два роки. Я являюся за фахом юристом, являюся засновником і головним партнером юридичної компанії «Товстий і Партнери», – прокоментував ОПОРІ ситуацію Віктор Товстий. – І коли лице компанії представляє її директор і засновник, у цьому також нічого поганого нема. А те, що я вирішив балотуватися, ну це співпадіння таке. Я рекламувався так протягом останніх двох років і буду так продовжувати робити, якщо, випадково, не виграю вибори. Я буду продовжувати рекламуватися в такий спосіб. Тому що це така традиція і я тут нічого нового не придумав».

ОПОРА нагадує: згідно з пунктом 6 частини 9 статті 60 Закону України «Про місцеві вибори», розміщувати носії політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів забороняється.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp