Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські байкери завершили сезон мотопікніком (ФОТО)

12 жовтня 2015 р., 21:00

Влаштували свято на Ужгородщині.

Відсвяткувати закриття сезону на Закарпаття в урочище "Дубки" Ужгородського району злетілися мотоциклісти не тільки з області, а й гості із-за кордону.

Участь у мотосвяті взяли байкери з клубів MC Roads Angels, MCC 7th Legion, MCC Independent, а також фрірайдери. Зокрема географія зльоту така: Польша (Краків), Угорщина, Львів, Стрий, Мукачево, Хуст, Виноградів, Ужгород та інші.

В програмі мотоциклетного свята традиційно провели спортивні та технічні конкурси, проїзд колони містом, конкурси та розваги, виставку ретро-мотоциклів, нагородження переможців та переможених, пісні та танці біля ватри. У концертній програмі взяли участь музичні гурти "Снейк Сіті Рок", "Текіла бенд", "Крестовый флаг", "Кавер". А також, заслужений артист України Олександр Садварі та співачка Оксана Кочан.

{g}

Учасників та гостей мотосвята частували смачним пловом від Наталії Чабан, полтавською ухою відініціативного об’єднання "Ретроспектива" та угорським боб-левешом від шеф-кухаря одного із місцевих ресторанів. Традиційно, організатори заключного зльоту сезону, забезпечили гостям теплу дружню атмосферу, нові обличчя і несподівані зустрічі з старими друзями, необмежену кількість позитиву та приємних вражень.

"Мото-пікнік з нагоди закриття сезону ми організовуємо для байкерів краю та наших гостей із-за кордону вже вчетверте. Цьогоріч проведення мотосвята відбулося в тому числі завдяки і завдяки нашим спонсорам. Зокрема, підприємствам "ЄвроКонтинент", "СевлюшБуд", "ПетРома Оптіс-К" та іншим. Сподіваємось, що всі залишились задоволені та чекаємо всіх наступного року", - кажуть організатори.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp