Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Синевир" переміг у конкурсі «До чистих джерел»

25 квітня 2014 р., 16:42

13 років поспіль Міністерство екології та природних ресурсів України спільно зі Всеукраїнською дитячою спілкою «Екологічна варта» проводять Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел».

Метою конкурсу є залучити широкі верстви населення до практичних природоохоронних дій, спрямованих на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України, їх раціональне використання та підвищення рівня екологічної і правової обізнаності громадян щодо охорони водних ресурсів шляхом розвитку громадських екологічних ініціатив. 

Цей конкурс включає в себе проведення комплексу робіт з відновлення та впорядкування водних об’єктів, очистку і догляд прибережних захисних смуг річок, створення та утримання об’єктів природно-заповідного фонду для збереження біорізноманіття на берегах річок тощо. 

Національний природний парк «Синевир» є активним учасником конкурсу і вже неодноразово за попередні роки здобував призові місця. 

Цього року на змагання було подано творчу роботу «Я люблю Синевир», яка у номінації «Колективи земле- і водокористувачі» була визнана кращою і посіла перше місце. 23 квітня у Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу, під час якої Національному парку «Синевир» вручено диплом переможця і цінні подарунки.

"Синевир"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp