Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На території військового містечка почали незаконне будівництво

13 жовтня 2015 р., 16:14

Земельна ділянка належить Міноборони України

Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону виявлено факт самовільного захоплення невстановленими особами земельної ділянки одного з військових містечок, що належить Міністерству оборони України, та будівництва споруд на указаній ділянці, чим завдано збитки державі на загальну суму понад 1 млн. грн.


За вказаним фактом військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону 28 вересня 2015 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 197-1 КК України. Проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено УМВС України в Закарпатській області.


Довідково: У відповідності до ч. 3 ст. 197-1 КК України самовільне будівництво будівель або споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці карається штрафом від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp