Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці заявили про себе на Чемпіонаті світу з Шотокан Карате-До

14 жовтня 2015 р., 15:29

Наш земляк привіз додому срібну нагороду

Срібну нагороду, для «Срібної Землі», завоював ,майстер спорту з Шотокан карате-до, тренер вищої категорії з карате, тренер та спортсмен СКК»СІНАЙ» - Роман Маслиган.

У сербському місті Суботица з 9 до 11 жовтня проходив XXIII Чемпіонат Світу з Шотокан Карате, участь у якому взяли і закарпатські спортсмени. На масштабній спортивній події були представлені чи не всі куточки світу: 42 країни делегували своїх представників на світову першість із Шотокан Карате.

Загалом, близько 1500 спортсменів боролися за те, щоб опинитися на п'єдесталі пошани. До слова, спортивний зал у Сербії був абсолютно адаптований до того, аби вмістити таку кількість каратистів: 10 татамі функціонували на території спортивного заходу.

Представники Закарпаття у складі збірної України показали себе з найкращого боку. Роман Маслиган (куміте) серед дорослих посів друге місце, здобувши перемоги над представниками Угорщини, Болгарії та Румунії. А Софія Фабріций (куміте) серед спортсменів 10-12 років хоча призового місця і не завоювала, проте отримала дуже цінний досвід участі у змаганнях світового рівня.

Також, збірну України представляли спортсмени Одеської та Дніпропетровської області.

Варто пишатися здобутками наших спортсменів: Чемпіонкою Світу у категорії жінок санбон-куміте стала Анастасія Новоженіна (Ізмаїл, Одеська область) тренер Володимир Медведев.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp