Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді День захисника України відзначали (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15 жовтня 2015 р., 09:02

Урочистості з нагоди цього свята відбулися у середу, 14 жовтня.

Виставкою військової техніки, спорядження і зброї та показовим виступом силових підрозділів – так розпочалося відзначення в обласному центрі Дня захисника України 14 жовтня.



На площі Народній за участі керівництва краю, правоохоронних структур та громадськості відбулися урочистості. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до присутніх з вітальним словом та оголосив за героями, які загинули захищаючи державну цілісність, хвилину мовчання.

 

Керівник краю виконав і почесну місію – з нагоди свята вручив державні нагороди та відзнаки. Зокрема, орден «За мужність» ІІІ ступеню старшому сержанту Миколі Дикому. Семи сім’ям загиблих учасників АТО Геннадій Москаль вручив ордери на квартири.

 

Під час урочистостей відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. Опісля колона учасників у супроводі духового оркестру вирушила на Пагорб Слави. Там священнослужителі різних конфесій відслужили молебень. Учасники дійства поклали квіти до могил полеглих воїнів АТО а також до Вічного Вогню.

Завершилися урочисті заходи до Дня захисника України святковим салютом військових.

Прес-служба Закарпатської ОДА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp