Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Ужгорода співали і танцювали заради захисників (ФОТО)

15 жовтня 2015 р., 10:23

Урочистості відбулися вчора, 14 жовтня

День захисника України студентство Ужгорода відзначило святковим концертом на площі Театральній. Із тематичними музичними, пісенними й танцювальними композиціями виступили солісти та колективи Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

 

Відкрили свято вітальним словом військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов та начальник управління культури Закарпатської ОДА Юрій Глеба. Наголосили на важливості заснування і проведення такого свята та на глибокій символічності відзначення Дня захисника України саме 14-го жовтня – на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Захисту найперше потребують самі захисники – за них нині до Богоматері молились усі українці.

 

Також Юрій Глеба висловив вдячність викладацько-студентському колективу коледжу за підготовку концерту, що не замкнувся в чотирьох стінах, а в невимушеній атмосфері був представлений і для містян та гостей обласного центру. В свою чергу, директор вишу Наталія Шетеля розповіла, що протягом року студенти коледжу по всій області відбули десятки подібних заходів, дотичних до військової тематики та спрямованих на піднесення духу патріотизму. Зокрема, низка композицій, присвячених козацьким звитягам – уже стали творчою "візитівкою" молодих артистів, що в рамках цього концерту виглядало особливо актуально, зважаючи на ще одне свято 14 жовтня – День українського козацтва.

Управління культури Закарпатської ОДА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp