Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенський «Погляд» вийшов особливим

15 жовтня 2015 р., 19:24

Спецвипуск студентської газети УжНУ приурочили до славного ювілею вишу.

Вийшов друком спецвипуск «Погляду», приурочений до 70-річчя УжНУ. На жаль, навіть у спареному, 16-сторіноковому виданні (№№ 178–179) не вистачило місця, щоб розповісти про всі особливості нашого вишу. Однак про підрозділи, які не ввійшли до цього випуску, розповімо в наступному номері.

До уваги читачів у цьому ж спецвипуску – чимало матеріалів про факультети, публікацій з історії навчального закладу, спогади випускників, чимало з котрих нині викладають в альма-матер. Зокрема, дізнавайтеся про нинішній стан та перспективи розвитку Ужгородського національного університету в інтерв’ю з ректором вишу Володимиром Смоланкою: «...розпочинали з чотирьох маленьких факультетів... А нині УжНУ виріс у потужну структуру» (С.3). Історія формування символіки ВНЗ – в інтерв’ю з викладачем історичного факультету Олегом Сліпецьким: «Більше знаємо – більше можемо!» (С.2). Також читайте статтю студентки четвертого курсу відділення журналістики Марії Туряниці – «Одне минуле – п’ять гуртожитків» (про те, як розбудовували студмістечко; с.10), матеріали про університетське видавництво – «Під звуки друкарського барабана: як народилася й чим живе «Говерла» (С.11), міжнародну співпрацю альма-матер – «Обличчям до світу» (С.12), винахідників – «Не навчанням єдиним, або Винахідники як дзеркало університету» (С.13), спогади викладачів та ряд інших публікацій.

Крім того, на с. 8–9 уміщено фоторозворот, який поєднує минуле й сучасне нашого вишу, складається з унікальних архівних і нинішніх світлин.

Повний випуск «Погляду» переглядайте на офіційному сайті Ужгородського національного університету, а також завантажуйте електронну версію видання за покликанням

Ознайомлюйтеся з кращими публікаціями номеру на сторінці «Погляду» у соціальній мережі Facebook за покликанням

Редакція «Погляду»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp