Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі разом з представниками ДАІ та Євросоюзу вивчали правила дорожнього руху (Фото)

16 жовтня 2015 р., 13:30

Наймолодші дітки найбільше зацікавились інтерактивним уроком

Інспектори ДАІ спільно з представниками проекту ЄС «Підтримка впровадження транспортної стратегії України» провели заняття з вивчення Правил дорожнього руху.

{g}

Для учнів трьох перших класів лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка (колишня ЗОШ №1) та для учнів перших–шостих класів ЗОШ №16 м.Ужгорода були проведені профілактичні уроки за участю представників Державтоінспекції Закарпаття. На цих заняттях більше 150 школярів вивчали Правила дорожнього руху.

На заняття завітала Ірина Саїдова, представник проекту ЄС і організатор пілотного проекту з безпеки дорожнього руху в Ужгороді і Мукачеві.

Стражі доріг у доступній формі пояснили школярам, як потрібно переходити дорогу та чому так важливо дотримуватись Правил дорожнього руху. Інспектори ДАІ звернули увагу діток на важливості використовування світлообертаючих елементів на їхньому верхньому одязі та шкільних сумках у вечірній час доби.

Особливо активними у спілкуванні з стражами доріг були наймолодші школярі. Під час розмови діти задавали інспекторам ДАІ багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді. Особливо учнів цікавили питання поведінки на дорогах у великих містах та селах, адже вони часто їздять з батьками за межі області.

Заняття проходило у вигляді вікторини, з використанням мультиків та відеороликів з вивчення Правил дорожнього руху. Інспектор ДАІ показав дітям жести регулювальника, адже працівникам ДАІ часто доводиться регулювати рух транспортних засобів та пішоходів на автошляхах області.

В уроках також взяла участь команда юних інспекторів руху Великолазівської школи. Юірівці пропагували дітям правила дорожнього руху, читали повчальні вірші, пісні та демонстрували плакати з дорожніми знаками.

Ірина Саїдова наприкінці заняття побажала діткам безпечної дороги та подарувала книги з вивчення ПДР, сумочки зі світлообертаючими смужками, а також надувні кульки для святкового настрою.

Працівники Державтоінспекції попросили дітей бути дуже пильними та обережним на автошляхах, не порушувати Правил дорожнього руху та берегти своє здоров'я.


УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp