Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський батальйон познайомив школярів зі зброєю

26 квітня 2014 р., 10:37

Уже стало доброю традицією для військової частини внутрішніх військ м.Ужгорода організовувати заходи військово-патріотичного виховання разом із управлінням освіти міста.


От і тепер, напередодні знаменної дати для кожного громадянина України – Дня Перемоги, тут було організовано проведення навчально-польових зборів і заходів патріотичного виховання майбутніх захисників Вітчизни. Під час зборів близько 30 цьогорічних випускників шкіл мали змогу практично підійти до сутності сучасного військового формування.

Учням було представлено навчальні місця, на яких керівники демонстрували навчально-матеріальну технічну базу Ужгородського батальйону. Найбільше задоволення учні отримали від перегляду зброї, засобів захисту та військової техніки.

Приємними стали слова вдячності випускників, які перебували у захваті від пережитого та запевнили, що з гордістю виконуватимуть конституційний обов’язок громадянина України.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp