Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгір’ю виповнилось 600 років!

18 жовтня 2015 р., 11:56

У гірському містечку святкують поважний ювілей

Шановні краяни! Ми відзначаємо славну дату нашого рідного селища – 600 років. День народження селища – це наше з Вами спільне свято, свято тих, хто тут народився, хто свого часу сюди приїхав і залишився назавжди. Я впевнений, що всі ми, як справжні патріоти рідного краю, щиро переймаємося спільними труднощами і проблемами, радіємо успіхам і пишаємось досягненнями.

Сьогодні мені не соромно перед своїми виборцями. Я і моя команда працювали заради того, щоб зробити наш край таким, яким він є сьогодні, покращити життя його мешканців. І наскільки це нам вдалося – судити Вам, шановні краяни.

Я впевнений, що кожен з нас хоче бачити наше Міжгір’я гарним і процвітаючим, а своє життя – забезпеченим і щасливим. Велике Вам спасибі за Вашу працю в ім’я розбудови селища, за любов і вірність рідному краю.

Від щирого серця бажаю всім Вам щастя, родинного благополуччя і затишку у Ваших оселях, миру, благополуччя та достатку в сім’ях. Нехай здійснюються Ваші мрії та надії на краще майбутнє рідного краю.

Хай квітне наше рідне Міжгір’я!

З ювілеєм, рідне селище!

Василь Щур, селищний голова


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp