Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині колоди насмерть задавили чоловіка

18 жовтня 2015 р., 12:40

Міліціонери розпочали кримінальне провадження

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від сільського фельдшера, що ним констатовано смерть працівника лісового господарства.

На місце пригоди, в урочище Богаріка с.Лисичево, прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясували правоохоронці, вранці 54-річний водій та його товариш поїхали на вантажному автомобілі марки «Урал» у ліс на загрузку. На зворотній дорозі на машині обірвало трос. Водій та його товариш вийшли з кабіни й стали оглядати кузов. Раптом на 54-річного водія покотились з кузова дерев′яні колоди... Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції Іван Котубей відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці). За це передбачено виправні роботи на строк до двох років, обмеження волі на строк до п′яти років, або позбавлення волі на строк до семи років.

Правоохоронці здійснюють перевірку, оскільки йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, - йдеться у повідомленні Іршавського РВ УМВС.












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp