Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець "під мухою" прийшов у магазин з пістолетом

19 жовтня 2015 р., 09:30

Чоловіка вгамовувала міліція

«Тривожний» сигнал з магазину надійшов на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області о пів на восьму ранку. Прибувши на місце події, до міліціонерів групи затримання звернувся працівник магазину. Чоловік повідомив :

- Невідомий громадянин намагався увійти до крамниці, при цьому в нього з правої сторони на ремені було помічено кобуру з пістолетом.

Оперативними діями наряду групи затримання УДСО, громадянина 58-го року народження, було затримано. Як виявилось згодом, чоловік працює в службі таксі. Підозрілий перебував у стані алкогольного сп’яніння і справді мав при собі пістолет, як зазначив свідок. Зброю у громадянина було вилучено. Це виявився газовий пістолет. Окрім зброї чоловік мав при собі і дозвіл на володіння нею , щоправда дійсний до 2013 року.

Для з’ясування обставин на місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp