Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Яким буде дозвілля для дітей з Донбасу на Закарпатті?

19 жовтня 2015 р., 10:40

Заходи стартують уже завтра, 20 жовтня

У вівторок 20 жовтня в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" (м. Ужгород) для дітей з Донбасу проведуть різні майстер-класи. Також на дітей чекає концертна програма.

Наші гості приїдуть до Ужгорода у другій половині дня, після уроків у школі села Поляна, де вони навчаються разом із закарпатцями. Близько 14ї години їм проведуть екскурсію ПАДІЮНом, а із 14.30 і до пізнього вечора можна буде поспілкуватися з "дітьми війни". Вони відкриті до розмови. Залюбки спілкуються як з однолітками, так і з дорослими. Бо "завдяки" війні й самі вже дорослі не по роках.

Із середи по п'ятницю учні перебуватимуть в селі Поляна на навчанні. А після уроків для них проводитимуть різноманітні змагання, конкурси, майстер-класи та екскурсії.


В суботу на них чекає екскурсія 6-ма адміністративно-територіальними одиницями області (Перечинський, Ужгородський, Мукачівський, Свалявський райони, міста Ужгород та Мукачево)


У неділю школярі поїдуть у Міжгірський район на озеро Синевир.

За детальнішою інформацією можете звертатися за номером - 0937331463 (Галина Сернівка)






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp