Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗСУ розпочинають другий етап відведення озброєнь

19 жовтня 2015 р., 10:53

Минула доба в зоні АТО минула спокійно, ВЗУ завершують підготовку озброєння, передбаченого до відведення на відстань щонайменше 15 кілометрів, повідомляє прес-центр АТО.


"Другий етап повинен початися вже завтра, і відведення озброєння має проводитися обома сторонами синхронно. Тому залишається дочекатися готовності до тих самих дій нашого супротивника", - сказано в повідомленні.

У самопроголошеній ЛНР за минулу добу також не зафіксували жодного порушення режиму тиші з боку українських силовиків. "За минулу добу в зоні відповідальності "Народної міліції" жодного порушення режиму припинення вогню з боку ЗСУ і жодної провокації не зафіксовано", - повідомили РИА Новости в силовому відомстві.

Видання ДАН, посилаючись на представників міських і рай адміністрацій, повідомляє, що ніч у прифронтових містах і районах Донецька минула без обстрілів. Стабільна обстановка зберігається на території Тельманівського району. Аналогічна ситуація склалася в Докучаєвську, Ясинуватій, Макіївці та Горлівці.

Як повідомлялося, 16 жовтня силовики заявили про завершення відведення озброєнь в Луганській області.

Нагадаємо, відведення озброєнь почалося на початку жовтня відповідно до підписаної в Мінську угоди. За планом, спочатку озброєння повинні були відвести в Луганській області, потім в Донецькій.

У ДНР заявили про перенесення відведення озброєння калібром менш як 100 мм на 21 жовтня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp