Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Працівник ТЦ "Токіо" наковтався диму, коли гасив пожежу (ФОТО)

20 жовтня 2015 р., 09:41

Наразі його стан задовільний

Ввечері 19 жовтня в магазині взуття на першому поверсі торговельного центру, що знаходиться по вул. Легоцького в Ужгороді, виникла пожежа. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 18:58.

 

На місце події негайно направили два відділення вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на вул. Легоцького бійці ДСНС виявили сильне задимлення на двох поверхах торговельно-розважального комплексу, де знаходяться різноманітні магазини й кафетерії. Спільно з працівниками правоохоронних органів рятувальники оперативно провели евакуацію 213 відвідувачів центру.

Тим часом пожежу в магазині вдалося ліквідувати ще до прибуття пожежних підрозділів. 18-річний працівник закладу впорався із загоранням за допомогою кількох вогнегасників. Однак при цьому він наковтався диму й відчув себе погано. Із діагнозом отруєння чадним газом юнака госпіталізували до Ужгородської міської лікарні, де йому надали кваліфіковану допомогу. Стан потерпілого медики оцінюють як задовільний.

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронці. Сума завданих стихією збитків також встановлюється, адже вогонь пошкодив товарно-матеріальні цінності на площі5 кв. м.Повідомили У ДСНС України у Закарпатській області
Нагадаємо, раніше очевидці писали про вининення пожежі через димову шашку, згодом версію інциденту висунула і міліція.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp