Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірська районна лікарня отримала сучасне медичне обладнання

21 жовтня 2015 р., 11:40

Допомогли меценати з Чехії

Днями Міжгірська центральна районна лікарня отримала сучасне медичне обладнання. Завдяки давній тісній співпраці голови Міжгірської районної державної адміністрації Василя Худинця з сенатором Чеської Республіки Томашом Їрсом, лікарня отримала від чеських меценатів сучасний прилад УЗД, кювети для новонароджених, медичні інструменти для хірургії та травматології, апаратуру для реанімаційного відділення та багато необхідних медичних інструментів. Всі вони вкрай необхідні для обстеження та лікування жителів Міжгірського району.

Як розповів голова Міжгірської РДА Василь Худинець, кілька тижнів тому він разом з директором НПП «Синевир» Миколою Дербаком та завідувачем сектору охорони здоров’я Міжгірської райдержадміністрації Іваном Плитан відвідали м.Чеське Будійовіце. Почувши про проблеми району, сенатор Томаш Ірса вирішив допомогти насамперед медичній галузі.

«Це був лише перший крок і така допомога буде регулярною, - говорить Василь Худинець. – Адже підтримка іноземних інвесторів необхідна і для розвитку інших галузей району».


Вікторія 22.10.2015 14:22 IP: 30.32.113.92
Апарат УЗІ ,кювези та інструменти привіз начальник сектору пан Плитан

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp