Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Призначено нового начальника закарпатських прикордонників (Фото)

21 жовтня 2015 р., 12:30

З бойовим стажем

Сьогодні в приміщенні Західного регіонального управління голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко представив нового начальника регіонального управління полковника Володимира Єгорова.

{g}

На зустрічі були присутні голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, керівники правоохоронних та силових структур Львівщини.

Начальник Західного регіонального управління полковник Володимир Єгоров народився 21 грудня 1970 року в селі Краснопілля Сумської області.

В 1992 році закінчив прикордонне училище, в 2006 році Національну академію Державної прикордонної служби України. Проходив службу в прикордонних підрозділах західного та північного кордону, а також в Криму.

До цього призначення Володимир Єгоров керував Північним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України.

Варто додати, що полковник В. Єгоров у 2014-2015 роках протягом 8 місяців приймав участь у бойових діях на ділянці східного кордону України.

нагадаємо, що до Західного регіонального управління Держприкордонслужби входять Мукачівський та Чопський загони.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp