Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським митець "виставився" у Нідерландах (ФОТО)

21 жовтня 2015 р., 14:22

Саме там проходить виставка Василя Когутича

У Нідерландах у галереї Parties van Dorst (м.Гаага) проходить виставка закарпатського художника Василя Когутича, яка була організована в рамках мистецького проекту Embassy Art Exhibitions (Художні виставки посольств), ініційований нідерландським виданням Diplomat Magazine та галереєю Parties van Dorst.

 

Василь Когутич успішно представив Україну зі своїми найкращими роботами у жанрі портрет, оголені фігури, філософські композиції.

Вернісаж – відкриття виставки – відбувся в галереї 14 жовтня 2015 р. Гості вернісажу відзначили добротний реалістичний вишкіл українського художника, його гострий погляд та легке схоплення зовнішньої подоби портретованих. Майстерність В. Когутича справила на гостей глибоке враження. Після завершення виставки окремі роботи українського художника будуть виставлені в приміщенні посольства України в Нідерландах.

У рамках проекту Embassy Art Exhibitions посольства з 17 країн, акредитовані в Нідерландах, представлять понад 300 робіт своїх найкращих художників. Ця унікальна виставка розпочалася 14 жовтня і триватиме до 10 листопада 2015 року. Проект передбачає, що кожного тижня посольства 4 країн можуть виставити в галереї Parties van Dorst роботи митців зі своїх країн. У перший тиждень виставки разом з роботами українського художника були представлені роботи художників з Китаю, Сербії та Лівану.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp