Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті залізничники прийняли пологи у жінки у вагоні потяга

3 березня 2014 р., 19:41

Пологи пасажирки поїзда сполученням «Київ-Ужгород» Марини відбулися 2 лютого. Поїзна бригада прийняла екстрені заходи. Знайшли все найнеобхідніше – воду, спирт, бинти, рушники та прийняли пологи.

На щастя, поїзд уже прибув на станцію Свалява, де їх уже очікували медики та правоохоронці. Медики перерізали пуповину та забрали їх у лікарню. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Породілля їхала з Вінниці до Ужгорода разом із чоловіком. Перейми почалися дуже стрімко. За декілька хвилин у потязі пролунав дитячий крик. За словами лікарів, пологи пройшли без ускладнень. Щаслива мама з дитиною передані працівникам швидкої медичної допомоги по станції Свалява.

На даний момент 27-річна жінка і її син знаходяться в Свалявській ЦРЛ. У жінки це вже шоста дитина. Вага хлопчика 2 кг 750 грам. Новонароджений і його мати почувають себе добре.

Транспортні правоохоронці лінійного відділу на станції Мукачево провідали матусю та хлопчика у лікарні з квітами і подарунками.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp