Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі на Іршавщині горіла літня кухня (ФОТО)

23 жовтня 2015 р., 13:42

Через необережність господарів...

У ніч на 23 жовтня в с. Лисичево Іршавського району на території приватного обійстя загорілася літня кухня. На момент появи вогню в помешканні перебував 56-річний власник споруди. Чоловік прокинувся, помітив пожежу та о 03:21 повідомив про подію до Служби порятунку «101». Одразу ж після цього він разом із сусідами, які збіглися на місце пожежі, розпочав гасити полум’я підручними засобами.

 

Через відсутність під’їзду, бійцям державного пожежно-рятувального поста с. Довге, які прибули за викликом для ліквідації вогню, довелося прокладати магістральну лінію через усе обійстя, оскільки літня кухня знаходилася за30 метрів від вулиці. Незважаючи на труднощі, вже о 04:15 загорання локалізували та о 05:30 – повністю ліквідували.

Імовірно, причиною виникнення пожежі стало порушення правил експлуатації пічного опалення. Як з’ясувалося, напередодні ввечері у зв’язку з мінусовою температурою власник помешкання розтопив грубку. Оскільки димохід не мав протипожежної розділки від перекриття, дерев’яні конструкції нагрілися та спалахнули, що й призвело до пожежі. Завдані стихією збитки оцінюють у 7 тисяч гривень, оскільки вогонь знищив двері, вікна та частину домашнього майна, яке знаходилося у літній кухні. Крім цього, було пошкоджено стіни помешкання.

У ДСНС України у Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp