Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців

23 жовтня 2015 р., 18:10

Прокуратура Закарпатської області оголошує про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців:

головний спеціаліст з питань захисту державних таємниць Берегівської місцевої прокуратури;головний спеціаліст з питань захисту державних таємниць Мукачівської місцевої прокуратури;головний спеціаліст з питань захисту державних таємниць Ужгородської місцевої прокуратури;головний спеціаліст з питань захисту державних таємниць Тячівської місцевої прокуратури;головний спеціаліст з питань захисту державних таємниць Хустської місцевої прокуратури.Вимоги до претендентів: вища освіта за освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр), стаж роботи державної служби не менше 3 років, досвід роботи у сфері охорони державної таємниці не менше року, володіння навичками роботи на комп’ютерній техніці.

Посадовий оклад – 1 378 грн.Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає у встановленому порядку до конкурсної комісії такі документи:- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленимизаконодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження науковогоступеня;- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія);- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік;- копію документа, який посвідчує особу;- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних)Термін подання заяви – 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу.Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, подання необхідних документів для участі у конкурсі, розміру та умов оплати праці надається за тел.: 61-43-74.За довідками звертатися:Прокуратура Закарпатської областівідділ роботи з кадрамим. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а(тел.: 61-43-74)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp