Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За мукачівцями пильно стежать міліціонери (Фото)

24 жовтня 2015 р., 10:06

Їм для цього і виходити з "дежурки" не потрібно

Вчора у Мукачівській міськраді відбулася презентація системи вуличного відеоспостереження, яка дасть можливість в онлайн-режимі спостерігати за всім, що відбувається у місті. Це допоможе правоохоронцям у розкритті злочинів.

На презентації були присутні міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, заступник начальника УМВС області Ярослав Лебович, начальник Мукачівського міськвідділу міліції Валентин Іщук та представники компанії-розробника – фірми "Modern Telecom Engineering".

Представник компанії зауважив, що введення інтелектуальної системи відеоспостереження матиме вісім етапів. Загалом у Мукачеві працюватимуть 161 камера відеоспостереження, 14 розпізнавальних камер, 2 роботизовані камери, які забезпечуватимуть панорамну зйомку, центр відеоспостереження, сервер зберігання та обробки даних. Перші два етапи, під час яких встановили 38 камер, уже завершено.



Присутні могли ознайомитися з демонстраційною відеокамерою та побачити, як саме вона працює. Основними завданнями системи відоспостереження та відеоконтролю є забезпечення цілодобового контролю за визначеними об’єктами міста, повідомляє Мукачівський МВ УМВС.

Цей проект має підвищити безпеку мукачівців, – наголосив міський голова Золтан Лендєл. – Встановлені відеокамери будуть на найбільш жвавих перехрестях і площах міста, у місцях масових зібрань людей. Це є великий крок у майбутній реформі міліції, щоб правоохоронці могли оперативно реагувати на проблеми, які виникають у нашому місті. Я впевнений, що це дозволить значно покращити безпеку городян.

- Ми задоволені співпрацею міської влади з керівництвом Мукачівського міськвідділу міліції. Усі проблеми міста вони намагаються вирішувати разом, – каже заступник начальника УМВС області Ярослав Лебович. - Мукачево це єдине місто в області, де діє даний проект. Введення системи відеоспостереження суттєво допоможе в розкритті злочинів, сприятиме оперативному реагуванню на зміну оперативної обстановки і дорожнього руху, попередженню надзвичайних подій, правопорушень та злочинів. Основна задача даного проекту – аби мукачівці жили спокійно. Я впевнений, що Мукачево буде найбезпечнішим містом в області.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp