Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі з Донбасу випили каву з губернатором Закарпаття (Фото)

24 жовтня 2015 р., 17:26

До них приєднався і головний міліціонер області Сергій Князєв

На Закарпатті приїхали майже три десятки старшокласників з міст і сіл Донецької області. Тут учні навчатимуться і знайомитися з найзахіднішої областю України в рамках розпочатої управліннями МВС Донецької та Закарпатської областей акції «Схід і Захід разом».

Гостей зустріли на залізничній станції в Сваляві. А після і в самому санаторії, де поселили дітей, вітали хлібом і сіллю, піснями і молитвою. З подарунками приїхали і донецькі діти. Вони привезли спеціально спечений за грецькою традицією торт. Оскільки приїхали звідти, де чимале поселення греків.

Школярі з Донбасу відпочивати в селі Поляна і вчитися разом з однолітками в Полянської школі. А ще для них підготували величезну екскурсійну програму.

Сьогодні дітки з окупованих територій прийшли в гості до глави Закарпатської обласної держадміністрації Геннадію Москалю і разом з ним пройшлися коридорами будівлі "Білого дому". В ході екскурсії діти відвідали прес-центр, сесійну, камінну зали, де приймаються найбільш найважливіші рішення в області. Кожен з учнів міг відчути себе високим начальником або ж закарпатським депутатом, опинившись в кремлі народного обранця, пише Закарпатський кореспондент.

{g}

Після чого очільник краю поспілкувався і за одним столом випив з дітьми чаю.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp