Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині та Ужгородщині скаржаться на підкупи виборців

25 жовтня 2015 р., 14:36

Все з’ясовує міліція.

У Закарпатській області – у місті Ужгород та Виноградівському районі – міліціонери отримали повідомлення про підкуп виборців.

Близько 10.00 в Ужгороді один із кандидатів у депутати Ужгородської міської рад повідомив міліцію, що поблизу дільниці на наб. Незалежності перебувають двоє дівчат, які стояли зі списками і робили у паперах позначки, - пише ГМ ОПОРА.

Як поінформували ОПОРУ в УМВС України в Закарпатській області, слідчо-оперативна група опитала дівчат. Вони повідомили міліції, що випадково знайшли на набережній листки з прізвищами, і які їм, відповідно, не належать. Факт підкупу правоохоронцями зафіксований не був, відтак від дівчат взяли свідчення й відпустили.

Близько 10.00 у селі Великі Ком’яти (Виноградівський район) кандидата на посаду сільського голови Валентин Веремчук повідомив правоохоронців, що інший кандидат на цю посаду – Іван Кузьма разом з братом – нібито проводять підкуп виборців у триповерховому будинку, що розташовується неподалік місця голосування – дільниці №210078.

Як з’ясував спостерігач ОПОРИ, коли міліція прибула на місце виклику, кандидат Іван Кузьма з братом покинули місце події. Наразі слідчо-оперативна група перевіряє усі обставини події.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp