Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Туристичний потенціал Закарпаття представили на міжнародному форумі (ФОТО)

26 жовтня 2015 р., 15:32

Протягом 21-23 жовтня у львівському Палаці спорту «Україна» відбувся міжнародний форум індустрії туризму та гостинності 2015.

Захід спрямований на популяризацію туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України, демонстрацію новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та налагодження співпраці як на рівні регіонів, так і країн. Загалом у Форумі взяли участь понад 107 підприємств, фірм та організацій з 7 країн світу та 17 областей України.

 

Потенціал Закарпаття управління туризму та курортів ОДА презентувало в розрізі міст та районів, а також суб’єктів туристично-рекреаційної галузі. Закарпатське село Колочава та еко-курорт “Ізки” представлялися на окремому виставковому стенді. Слід зазначити, що неабияку зацікавленість відвідувачі форуму виявили до бальнеологічних можливостей нашого краю.

В рамках форуму представники нашого краю взяли участь у конференції “Створення національної мережі туристичних шляхів”, під час якого представили проект Державних стандартів щодо туристичних знаків. Учасники конференції домовилися співпрацювати в напрямку створення нових міжрегіональних туристичних шляхів.
Також під час форуму представники профільних управлінь Закарпатської та Львівської ОДА домовилися реалізовувати спільні проекти в сфері туризму, які охоплюватимуть територію обох областей.

Управління туризму та курортів ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp