Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжнародники УжНУ відзначили День першокурсника (ФОТО)

26 жовтня 2015 р., 17:41

А ще там обрали Міс.

Ще одним підрозділом, котрий відзначив День першокурсника та обрав Міс, став факультет міжнародних відносин. Привітати студентів та викладачів прийшло чимало гостей: декан факультету Микола Палінчак, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король, представники міської та обласної влади, інші поважні гості.

Захід провели у стилі Каннського фестивалю. Десять красунь тішили око глядачів у кількох стилях: відомі кіноперсонажі, бурлеск та вечірній вихід.

Представляли себе також і першокурсники, відзнявши відео англійською про те, як маленькі справи можуть змінити світ, та влаштувавши флешмоб просто в залі.

Провели також традиційну посвяту першачків у студенти. Другокурсники разом із викладачами виступили у команді КВН і добряче посміялися самі з себе.

Розчулила присутніх авторським віршем про Україну студентка ФМВ Беата Палінчак. Дівчина зуміла нагадати глядачам, завдяки кому і чому ми нині живемо у мирі та злагоді.

Порадившись та підбивши підсумки, журі оголосило результати. Міс факультету міжнародних відносин стала Анастасія Дацюк, котра й представлятиме підрозділ на загальноуніверситетському конкурсі.

Галина Риган, Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp