Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жертв землетрусу в Афганістані вже понад 340

27 жовтня 2015 р., 11:52

У результаті землетрусу загинули 275 пакистанців, 70 афганців.

Кількість пакистанців, загиблих у результаті землетрусу в Афганістані, досягла 275 осіб, кількість загиблих афганців збільшилася до 70, повідомляє пакистанська газета Nation. Раніше повідомлялося про 228 загиблих у Пакистані і 63 загиблих в Афганістані.

За даними видання, ще близько двох тисяч пакистанців постраждали.

Прем'єр-міністр Пакистану Наваз Шаріф скоротив свій візит до Великобританії і має намір терміново вилетіти на батьківщину, щоб особисто контролювати роботи з порятунку постраждалих та ліквідації наслідків стихійного лиха.

Кількість загиблих афганців досягла 90 осіб. Як повідомляє місцева влада, найсильніше постраждали області Бадахшан, Тахар, Нангархар, Кунар і столиця країни Кабул.

У свою чергу видання Times of India повідомляє, що в Індії жертвами землетрусу стали чотири людини. Більшість загиблих проживали в місті Срінагар. Найбільшого збитку зазнали індійські штати Хімачал-Прадеш, Уттаракханд і Джамму та Кашмір.

Як повідомляв Кореспондент.net, землетрус магнітудою 7,5 стався в Афганістані в понеділок, 23 жовтня, о 14:09 за місцевим часом (11:09 за Києвом). Осередок землетрусу залягав на глибині 212,5 кілометра за 45 кілометрів на північний захід від міста Джурм.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp