Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У листопаді на Закарпатті буде міськрайонний чемпіонат з міні-футболу

27 жовтня 2015 р., 18:03

Залишився один день до закінчення подачі заявок на участь у чемпіонаті Ужгородського району з міні-футболу .

Завтра останній день, коли можна заявити про участь у змаганнях з міні-футболу. Всім командам, які вже заявились у чемпіонаті, та тим, хто бажає взяти участь у ньому, потрібно прийти завтра, о 18.00, у спорткомплекс «ZINEDINE» (2-й поверх, конференц-зал). Явка представників команд обовязкова.

Чемпіонат стартує 14 листопада, заявки команди з міста Ужгород та Ужгородського району можуть подавати до 28 жовтня. Максимальна кількість гравців у заявочному листі – 12 гравців. На футбольному полі одночасно можуть перебувати тільки 2 гравці, які брали участь у Вищій лізі області цього сезону або мають професійний контракт.

Змагання проходитимуть на вулиці, на двох штучних полях, спорткомплексу «ZINEDINE». Грошовий внесок буде залежати від кількості команд у чемпіонаті. Більш детальна інформація буде озвучена безпосередньо на зібранні учасників у середу, 28 жовтня.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном 0503176553 (Микола).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp