Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівська феміда відмовила Надії Балаж

28 жовтня 2015 р., 14:15

Коледжом керуватиме Садварі

Щойно у Мукачівському суді закінчився розгляд справи Надії Балаж. Остання звернулася з позовом поновити її на посаді директора Мукачівського аграрного коледжу.

Судове слухання під головуванням судді Івана Котубея тривало понад три з половиною години. Врешті вердикт, відмовити у поновленні, повідомляє Спеціальний контроль.

Нагадаємо, Надія Балаж в свій час, надала фальшивий диплом Львівського державного університету ім. І.Франка 15 лютого 1997 р., за спеціальністю «Економіка підприємства». Також Балаж, як колишня директор Мукачівського аграрного коледжу незаконно отримала наукове звання, за навнясть якого їй нараховували доплату за науковий ступінь кандидата економічних наук в розмірі 15 % ставки заробітної плати.

Водночас на лаві підсудних - і її донька Наталія, яка будучи п’яною за кермом смертельно травмувала двох осіб під час хресної ходи у селі Глибоке, що на Ужгородщині.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp