Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже 8 тисяч адміністративних послуг надали податківці хустянам

29 жовтня 2015 р., 11:45

Хустська ОДПІ інформує

З початку року працівники Хустської ОДПІ надали платникам 7,8 тисяч адміністративних послуг Необхідною та звичною нормою сучасного життя стало функціонування в органах Державної фіскальної служби Центрів обслуговування платників податків, де можна отримати необхідні консультаційні, адміністративні послуги, послуги з прийому звітності.

З початку 2015 року до Центру обслуговування платників податків Хустської ОДПІ було 45700 звернень. За цей період працівниками інспекції надано 7783 адміністративних послуг. Серед найбільш запитуваних залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За січень-жовтень працівники Хустської ОДПІ надавали ці послуги платникам 4627 разів.

Також користуються попитом серед суб’єктів господарювання послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. За початку 2015 року працівниками ОДПІ видано 300 зазначених витягів та надано 640 послуг з реєстрації книг обліку розрахункових оперцій.

Працівники Хустської ОДПІ забезпечують своєчасне, комфортне та якісне обслуговування всіх відвідувачів Центру обслуговування платників податків.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp