Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських рятувальників підняли по тривозі (Фото)

29 жовтня 2015 р., 12:29

Із самого ранку

Рятувальники мають бути постійно готові до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Задля цього в системі Державної служби з надзвичайних ситуацій регулярно проводяться відповідні тренування. Зокрема, вранці 29 жовтня в Ужгороді на базі Управління ДСНС України у Закарпатській області відбувся навчальний збір за сигналом «Збір-аварія». Сигнал тривоги стосувався працівників апарату Управління та підрозділу забезпечення.

Збір оголосили о 06:30 ранку. Головною метою подібних тренувань є підтримання бойової й професійної готовності особового складу до дій за призначенням. Згідно з нормативами, у неробочий час для прибуття до місця збору членам мобільної оперативної групи дається 50 хвилин, мешканцям Ужгорода – 1 година, а жителям прилеглого району – півтори години.

Стройовий огляд особового складу провів особисто заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Глєб Бурковський. Він здійснив перевірку наявності працівників ДСНС, їх зовнішнього вигляду та комплектації тривожної валізи.

{g}

Результати навчального збору показали, що особовий склад Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій готовий до дій у надзвичайних ситуаціях і здатен виконати поставлені завдання. У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp